Opleiding Zelfkonfrontatiemethode en Waarderingstheorie

Nieuws

Zelfonderzoek en ZKM-opleiding geaccrediteerd voor leraren!

 

De registercommissie van registerleraar.nl heeft het zelfonderzoek en de ZKM-opleiding als professionaliseringsactiviteit voor leraren in het onderwijs aangemerkt. Dit betekent dat leraren binnen het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, MBO en speciaal onderwijs uren kunnen toevoegen aan hun registerdossier (via 'zelf een activiteit toevoegen').

 

Bij het zelfonderzoek worden het aantal uren en de specifieke verdeling (over vakinhoudelijk. didactisch, pedagogisch en overig) vermeld op het certificaat dat bij afronding door de opleiding wordt uitgereikt. Voor de ZKM-opleiding heeft de commissie 200 registeruren toegekend.

 

Onderzoek naar de kwaliteit van ZKM

 

Mensen staan na een ZKM traject bijna altijd positiever in het leven en ze denken vaak ook positiever over zichzelf. Wie een ZKM traject heeft gedaan is daar doorgaans heel tevreden over en is dat een jaar later nog steeds.

Dit zijn belangrijke uitkomsten van het doorlopende wetenschappelijke kwaliteitsonderzoek van ZKM-begeleiders onder hun cliënten. 

 
Lees het artikel

 

Dialogical Self in actie

 

Een artikel van Hubert Hermans en Rens van Loon over de meerwaarde van meerstemmigheid en dialogische relaties tussen ik-posities. De Dialogical Self Theory maakt spanningen (in samenleving en in individu) zichtbaar, bespreekbaar en beïnvloedbaar.

 

Lees het artikel uit De Psycholoog

CRBKO beeldmerk

CRKBO keurmerk

 

De Opleiding Z&W is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), hetgeen voor deelnemers o.a. betekent dat we geen BTW in rekening brengen voor de opleidingen en workshops.

 

ZKM opleidingWebdesign Groningen | van Heemstra WebdesignWebdesign
webdesign groningen webdesign website laten ontwerpen website laten maken