Accreditaties

Accreditaties

Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

Bij het NIP is accreditatie toegekend aan module 1 (ID 260682).  Door de accreditatiecommissie NIP|A&O en A&G zijn aan deze opleiding 115 accreditatiepunten toegekend: A&O-kennis 55 en A&O-vaardigheden 60 punten. De workshop 'ZKM als vitaliteitsmeting en -motor' van één dag levert 6 accreditatiepunten op: 4 voor A&O-kennis en 2 voor A&O-vaardigheden.

 

Registerleraar.nl

Voor het zelfonderzoek mogen leraren uit het onderwijs uren toevoegen aan hun registerdossier conform een op maat uitgereikt certificaat door de ZKM-consultant. Het aantal uren en de urenverdeling kan variëren, afhankelijk van duur en inhoud van het zelfonderzoek. Het volgen en afronden van de gehele ZKM-opleiding is gevalideerd voor 200 registerpunten.

 

Algemene beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)

Het ABvC heeft aan module 1 (incl. module 0) 85 PE-punten toegekend. 

 

SKGV en RGVZO (beroepsverenigingen voor geestelijk verzorgers)

De SKGV heeft de gehele ZKM-opleiding geaccrediteerd voor 10 punten beroepsverdieping en 10 punten bij- en nascholing. Ook het RGVZO heeft de ZKM-opleiding accreditatiepunten toegekend.

 

Andere regeling?

Er bestaan veel beroepsverenigingen in Nederland. Staat je vereniging of register er niet bij? Neem dan contact op en we informeren of accreditatie voor onze opleiding tot de mogelijkheden behoort.

Webdesign by van Heemstra WebdesignWebdesign